ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 305τ.μ.
€ 400.000,00 Προς πώληση
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 305τ.μ.
More Details 
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΣΑΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ
€ 320.000,00 Προς πώληση
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΣΑΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ
More Details 

 Μεταφορές & Μετακομίσεις - Σερλιδάκης Βασίλης 

 Ταχύτητα, Συνέπεια, Ασφάλεια

 Η μεταφορική εταιρία του Σερλιδάκη Βασίλη  με την πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων αναλαμβάνει με συνέπεια, υπευθυνότητα και σύγχρονο εξοπλισμό την δική σας μεταφορά-μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα. 

 Η μεταφορική μας εταιρία ασχολείται με μετακομίσεις οικίας, μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και γραφείων σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

 Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα όλων των τύπων με υδραυλικές πόρτες, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς. Δεσμευόμαστε για την εύρυθμη οργάνωση της μετακόμισή σας με ασφάλεια και προσοχή στην μεταφορά των προϊόντων σας σαν να είναι δικά μας. 

 Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της μεταφορικής μας έρχεται δωρεάν στο χώρο σας ώστε να μελετήσει και να οργανώσει το κόστος της δική σας μετακόμισης δίνοντας σας την καλύτερη προσφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ώστε να οργανώνουμε την δική σας μετακόμιση μεταφορά και ένας συνεργάτης μας θα λύσει κάθε απορία σας.

Εγγυόμαστε ότι θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές και τιμές εδώ.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  • Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα και χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα ανυψωτικά μηχανήματα, για να ολοκληρώνουμε γρήγορα και με ασφάλεια τις μετακομίσεις σας.
  • Διαθέτουμε μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
  • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εκπαιδεύεται διαρκώς, ώστε να παρέχουμε την ασφαλέστερη μετακόμιση, μεταφορά αλλά και αποθήκευση των οικοσκευών και του επαγγελματικού εξοπλισμού σας.
  • Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές στις μετακομίσεις και την ιδανική σχέση ποιότητας υπηρεσιών – τιμής στην αγορά.

 


Προσφερόμενες υπηρεσίες:


> Προμήθεια υλικών συσκευασίας

> Ανυψωτικό μηχάνημα

> Πακετάρισμα ρούχων σε ειδικά κιβώτια «ντουλάπες»

> Πακετάρισμα εύθραυστων αντικειμένων

> Συσκευασία ηλεκτρικών συσκευών

> Συσκευασία επίπλων

> Συσκευασία και μεταφορά πιάνου

> Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών

> Αποσυναρμολόγηση – Συναρμολόγηση επίπλων

Πακετάρισμα διακοσμητικών

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το μεσιτικό γραφείο Σαλμίνας της Νικολοπούλου Βασιλικής  από την ίδρυση του το 2005 μέχρι σήμερα ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες της αγοράς, εκπροσωπώντας τόσο ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και αγοραστές με απόλυτο σεβασμό. Η Νικολοπούλου Βασιλική  καθώς και μια ομάδα από έμπειρους και ικανούς μεσίτες , εργάζονται καθημερινά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το μεσιτικό γραφείο  Σαλαμίνας της Νικολοπούλου Βασιλικής εξειδικεύεται υπεύθυνα και αξιόπιστα σε όλο το φάσμα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Στόχος της εταιρείας με το έμπειρο προσωπικό μας και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, είναι να καλύψει την κάθε ανάγκη και επιθυμία σας στην εύρεση ακινήτου. Εμπιστευθείτε σε εμάς την ανάθεση του ακινήτου σας και εμείς θα βρούμε για εσάς τον ιδανικό ενοικιαστή ή αγοραστή.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Απευθυνθείτε στο μεσιτικό γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NB-KATOIKIA

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 4677655

Κινητό τηλ.: 6944819629

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ
  • Σαλαμινομάχων 25 Β' - Παλούκια - Σαλαμίνα - Τ.Κ. 18901
  • Ζωοδόχου Πηγής 3 - Κέντρο Σαλαμίνας - Τ.Κ. 18900
© 2023 nb-katoikia.gr - All Rights Reserved.